#Бидете светлина на светот - Еден по еден

    Марија и беба Исус

    Придружете ни се за богослужба. Пронајдете не тука.

    Европското Претседателство нè поканува во посебна Божиќна порака да Бидеме Светлината на Светот и да го прославиме раѓањето на Спасителот во овој посебен период од годината.